tiistai 3. syyskuuta 2013

Mikä hiton paskat kokit?


Monta vuotta ehdittiin kirota, miten tulee aina kotona syötyä sitä samaa pahaa pikapastaa, nuudelia kuivana tai jos oikein ahkeraksi alkaa, saattoi laittaa Knorrin eineslasagnea. Ihan hyvää sapuskaahan sekin on, mutta ei sitä joka viikko jaksa. Alunperin blogin nimen oli tarkoitus olla Yksinäisten paskojen mieskokkien kokkikoulu, mutta erinäisten käänteiden jälkeen nimeksi päätyi Paskojen mieskokkien kokkikoulu. Idea kokkikouluun syntyi pikkupäissään kahden opiskelijan saunaillassa, kuinkas muutenkaan.

Tarkoitus on kerran viikossa tehdä jotain sapuskaa mitä ei olla koskaan ennen tehty. Pääasiassa tämä tapahtuu kahden vakiokasvon voimin, mutta joskus saattaa paikalla olla vieraileviakin kokkeja. Toinen pääkokeista on kuulemma joskus tehnyt ruskeaa kastikettakin, toinen ei. Välillä laitetaan tavallisempaa ja välillä ihan mitä sattuu. Joskus saatetaan tilata pizzatkin. Aina silloin tällöin ruoka maistuu hyvältäkin, ainakin jos tilataan ne pizzat. Blogia pidetään aina kun jaksetaan.

3 kommenttia:

  1. Teillä oli niin hauska idea tässä blogissa! Miksei marraskuulta ja joulukuulta ole tullut uusia päivityksiä? :)

    VastaaPoista
  2. Herranen aika sentään, meitäkö lukee joku? Siinä tapauksessa otan heti tänään itseäni niskasta kiinni ja kirjoitan pari postausta. Kokkailtu nimittäin on, mutta blogiin asti se ei ole päässyt.

    Minä kun kuvittelin, että nuo kaksi kävijää päivässä jotka tänne keskimäärin eksyvät, ovat nekin jotain spämmibotteja.

    VastaaPoista
  3. Hyvä idea! Lisää juttuja odotellessa!

    VastaaPoista